#Márnotratný prorok 2418 ta-dama-je-moja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tá dáma je moja (Riversová Francine)

Ona je v tom divokom banskom mestečku nová.On patrí medzi jeho najvplyvnejších obyvateľov.Ani jeden nechce mať s tým druhým nič spoločné. Spočiatku.

18,00 € Bez dane

18,00 € Bez DPH

Popis

Ona je v tom divokom banskom mestečku nová.
On patrí medzi jeho najvplyvnejších obyvateľov.
Ani jeden nechce mať s tým druhým nič spoločné.
Spočiatku.

 Rok 1875. Keď Kathryn Walshová prichádza do Calvady, banského mestečka v pohorí Sierra Nevada, posledné, s čím počíta, je, že by sa mohla zamilovať. Z rozhodnutia bohatého otčima, ktorý ju vykázal z Bostonu, si prichádza prevziať dedičstvo po strýkovi, ktorého nikdy nestretla: zaniknutú redakciu lokálnych novín so sídlom na hlavnej ulici plnej nevestincov a salónov a zdanlivo bezcennú baňu. Pohnutá žalostnými životnými podmienkami miestnych baníkov a ich rodín sa rozhodne obnoviť vydávanie strýkových novín, čím si znepriatelí najvplyvnejších mužov Calvady. Kathryn má však v úmysle naďalej hovoriť – a publikovať –, čo sa jej páči, najmä keď vie, že má pravdu.
Matthias Beck, majiteľ miestneho salónu a hotela, má o novú dámu v meste veľký záujem. Na krásnej a prostorekej červenovláske si okamžite všimne rovnakú neústupnosť, akú mal C. T. Walsh, a vie, že ide o nebezpečnú vlastnosť. Kathryn síce pravdivo poukazuje na problémy Calvady, no jej poctivosť ju môže stáť život. Keď sa pekný hotelier začne v názoroch na problémy mesta čoraz častejšie ocitať na rovnakej strane ako zanovitá slečna Walshová, pochopí, že svoju neutíchajúcu túžbu po zmysle života uspokojí až vtedy, keď poslúchne volanie svojho srdca.
Mesto, v ktorom nikto nedbá na dodržiavanie zákonov a každému ide iba o peniaze, nakoniec zachráni láska, ktorá je nad zlato.

 FRANCINE RIVERSOVÁ si už roky získava kladné hodnotenia kritikov a sympatie čitateľov na celom svete. Medzi jej úspešné romány patria Vykúpená láska, Dieťa zmierenia, Posledný pojedač hriechov, Most do prístavu, Šarlátova niť, trilógia V znamení leva, A zaznel šofar, Dielo majstra, Rodokmeň milosti, Synovia povzbudenia a Leotina záhrada.

 Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumran
Formát: B5, mäkká väzba, farebná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-89993-70-3
Rok vydania: 2022
Počet strán: 368
 

 

Tabuľka dát
Kumran
PL 0041
3 položky
Komentáre (0)