#0471 Pieseň bez nôt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pieseň bez nôt (Whiteová R.M.)

Špionážno - romantická séria, druhý diel

13,00 € Bez dane

13,00 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Ak zradí svoje srdce, zachráni mnoho životov. Nájde na to odvahu?

Willa Forsytheová je hudobný zázrak a zároveň prvotriedna zlodejka. Na prahu prvej svetovej vojny sa preto dokonale hodí na dôležitú úlohu – získať šifrovací kľúč od známeho huslistu, ktorý sa momentálne nachádza vo Walese.
Lukas de Wilde si užíval život celebrity – až doteraz. Sláva ho pred pár týždňami takmer stála život, pretože každý sa usiluje získať kľúč k práci jeho otca – kryptológa. Lukas má tiež strach o svoju sestru a matku, ktoré sa stratili, keď Nemci vtrhli do Belgicka. Rozptýlenie mu prinesie až stretnutie so zaujímavou a talentovanou Willou Forsytheovou. Nebezpečenstvo hrozí z každej strany a Willa vie to, čo Lukas nie – že ho musí zradiť a vziať mu kľúč, inak bude jej rodina trpieť, rovnako ako trpí tá jeho.

Druhá kniha série Tiene nad Anglickom je symfóniou presvedčivých hrdinov a intríg, ktoré berú dych. Nájdeme tu múdrosť, vrúcnosť a láskavosť napriek temnote a napätiu tej doby... Whiteová je majsterka historickej fikcie, a preto tu môžeme objaviť správnu dávku z každej oblasti, či to sú dejiny, napätie, humor alebo láska.

Všetky diely zo série:

1. diel: Muž bez mena

2. diel: Pieseň bez nôt

3. diel: Hodina bez výčitiek

Tabuľka dát
PL 0367/K
1 ks
Komentáre (0)