#Márnotratný prorok 100 všetko
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Všetko tvorím nové (Eldredge John)

Nebo, zem a obnovenie všetkého, na čom nám záleží.

7,90 € Bez dane

7,90 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

John Eldredge, ktorého diela sú v rebríčku denníka New York Times bestsellermi, ponúka čitateľom v knihe Všetko tvorím nové úchvatný pohľad na Boží prísľub nového neba a novej zeme.

Táto prevratná kniha o našej budúcnosti sa odvíja od skutočnosti, že podľa Biblie nebo nie je naším večným domovom – je ním nová zem. Ako hovorí Ježiš v Evanjeliu podľa Matúša, nasledujúca kapitola nášho príbehu sa začína „obnovením sveta“, čím myslí zem, ktorú milujeme v celej jej kráse, nás samých a veci, ktoré obohacujú život: hudbu, umenie, jedlo, smiech a všetko, čo je nám milé a blízke. Všetko sa obnoví „pri obnovení sveta“.

To, ako si predstavujete svoju budúcnosť, viac ako čokoľvek iné ovplyvní vašu súčasnú skúsenosť. Keby ste vedeli, že Boh obnoví váš život a všetko, čo ste v ňom milovali, keby ste verili, že k vám prichádza veľké a žiarivé dobro – nie vo vágnom nebi, ale priamo tu na tejto zemi – mali by ste nádej, ktorá by vám bola oporou, „istou a pevnou kotvou duše“ (Hebr 6, 19 ), záchranným lanom siahajúcim pomedzi všetko vonkajšie priamo do Božej prítomnosti.

Väčšina kresťanov (ako ani väčšina ostatných ľudí) sa neteší na svoju budúcnosť, pretože ich predstava neba je nábožensky
zahmlená a, úprimne povedané, nudná. Nádej sa začína, až keď pochopíme, že veriaci nič nestratí. Nebo nie je život v oblakoch.
Nie je to nekonečná hra na harfe či chválospevy. V skutočnosti sa nám vráti život, po ktorom túžime, raj, ktorý poznali Adam a Eva.
A tento život príde čoskoro. 

 John Eldredge je autor, poradca a učiteľ. Je tiež prezidentom spoločnosti Ransomed Heart, ktorá pomáha ľuďom poznávať Božie srdce,
obnoviť ich vlastné srdcia v Božej láske a naučiť sa žiť v Božom kráľovstve. So svojou manželkou žije neďaleko Colorado Springs v štáte
Colorado.

  
Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumrán
Formát: A5 formát, mäkká väzba: viazaná s prebalom, laminovaná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-89993-07-9
Rok vydania: 2019
Počet strán: 184

Tabuľka dát
PL 0312/K
1 ks
Komentáre (0)