#Márnotratný prorok 102 vo vytr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vo vitrínke (Kožlejová M., Šimočková L.)

Päťdesiatdvatýždňový materiál pre dievčatá vo veku 13-18 rokov

10,60 € Bez dane

10,60 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Stačí zobrať do ruky a používať – vnútri nájdete (takmer) všetko – diskusie, aktivity, hry, skvelé otázky, kreatívne nápady, recepty, výzdoby, nálepky, výlety a ešte omnoho viac.

Autorky sa venujú 52 rôznym témam, napr. evanjelium, Ježiš Kristus, Ovocie Ducha, kresťan a nevyhýbajú sa ani témam o vzťahoch, klamstve, móde a mnohým ďaším.

 

 Táto knižka prináša more skvelých možností, ako viesť skupinku mladých dievčat bližšie ku živému Kristovi – vtipne, nápadito, so záujmom a láskou.

- Paulína Šofránková, blogerka (messagesk.wordpress.com) a študentka evanjelickej teológie

 Autorky pripravili naozaj kreatívne spôsoby, ako jednoduché a mocné Božie pravdy zjaviť vzácnym mladším tínedžerkám, ktoré hľadajú pravdu o živote. Vezmi knižku do rúk a s radosťou a modlitbou sa pusti do práce – privádzať dievčatá k poznaniu Ježiša, ktorý je cesta, pravda a život!

- Hani Plintová, vedúca mládeže Unlock v AC Nitra

 Po prečítaní tohto dielka som zatúžila stať sa aspoň na chvíľu jedným z dievčat, pre ktoré je tento materiál pripravený. Verím, že Pán Boh bude aj cezeň meniť životy dievčat a bude ich formovať na ženy podľa Božej vôle.

- Anna Velebírová, zborová farárka ECAV v Bardejove

 Keď som dostala tento materiál, bola som nadšená tým, že niekto u nás na Slovensku myslí na tínedžerky a nielen myslí, venuje sa im, vie o ich top témach. Páči sa mi jeho komplexnosť aj pokrytie tém. Od vedenia k prijatiu Pána Ježiša cez posvätenie a praktické horúce témy  cieľovej skupiny.

- Ester Staroňová, pracovníčka organizácie NAŠE MANŽELSTVO n. o. a vedúca skupinky žien

  
Vydavateľstvo: Porta libri
Formát: A5, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8156-120-7
Rok vydania: 2018
Počet strán: 292

Tabuľka dát
Porta libri
PL 0247/K
1 ks
Komentáre (0)