#Márnotratný prorok 2847 stav-sa-o-jej-srdce (2)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stav sa o jej srdce (Tamera Alexanderová)

Román z veľkostatku Belle Meade dýcha históriou, romantikou, realistickými a príťažlivými postavami.

12,50 € Bez dane

12,50 € Bez DPH

Popis

Príbeh, v ktorom sa spája téma rodiny s vysokým a vplyvným postavením, politika a srdcia bijúce pre lásku je späť Tamera Alexanderová prenáša čitateľa do obdobia železníc a vyostreného napätia Éry rekonštrukcie v roku 1870.

Alexandra je jedinou dcérou nashvillského právnika, potomka zakladateľov mesta, a ich rod sa považuje za súčasť spoločenskej elity. Alexandra sa snaží vysporiadať so zármutkom zo smrti svojho snúbenca a jej otec svoju dcéru tlačí do svadby so starým vdovcom, čo Alexandra odmieta, pretože túži byť učiteľkou, presne ako jej bývala láska. Rozhodne sa vzdorovať svojej rodine a začne nasledovať svoj sen o výučbe na rodiacej sa slobodnej Fiskovej univerzite.

Medzitým sa vlastník coloradskej železnice, Sylas Rutledge, pokúša získať kontrakt na rozšírenie svojej železnice v Nashville. Vďaka tomu si uvedomí, aké silné a prekvapivé puto ho spája s Alexandrou.

Alexandra v tejto knihe neúnavne bojuje nielen za svoju budúcnosť, ale aj budúcnosť svojich študentov. Snaží sa vyriešiť zlé podmienky školy a povzbudzovať svojich študentov, aby vytrvali, hoci sa veci zdajú pochmúrne a beznádejné. Život Alexadry a Sylasa sa zvláštne prepojí a čitateľ sleduje príbeh, v ktorom sa obaja snažia dosiahnuť svoje ciele a zároveň sa učia otvárať pre novú lásku.

Autorka tu ponúka svet plný odvahy, cti a nádeje. Čitateľ sa tu stretáva s neuveriteľne silnou a inšpirujúcou ženskou postavou, ktorá sa nevzdáva napriek zložitým okolnostiam. Je to príbeh o odhodlaní meniť veci a žiť svoje túžby, príbeh o tvrdej práci, ktorá sa vyplatí.

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; mäkká väzba, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-89822-39-3
Rok vydania: 2019
Počet strán: 352

Tabuľka dát
i527.net
PL 0341/K
3 položky
Komentáre (0)