#Márnotratný prorok 482 image (2)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Odvážny plán (Camdenová Elizabeth)

14,00 € Bez dane

14,00 € Bez DPH

Popis

Ako biochemička pôsobiaca začiatkom dvadsiateho storočia v New Yorku doktorka Rosalinda Wernerová zasvätila svoj život križiackej výprave proti chorobám prenášaným vodou.

Patrí k priekopníkom novej prelomovej technológie, ktorá zmení spôsob dodávania vody do každej domácnosti v meste – ale iba vtedy, ak sa jej podarí presvedčiť ľudí o zmysle svojej práce.

Nedávno vymenovaný komisár Newyorskej vodnej správy Nicholas Drake veľmi pochybuje o Rosalinde a metódach, ktoré používa tím jej spolupracovníkov.

Keď sa s ňou počas súdneho sporu dostane do priamej konfrontácie, je zaskočený svojou reakciou na pôvabnú vedkyňu.

 

Aj keď Rosalinda a Nick vedú súkromnú vojnu proti náklonnosti, ktorú k sebe cítia, pevne stoja na opačných stranách v bitke, ktorá neovplyvní iba ich životy.

Keď verejné pobúrenie vzrastie a Rosalinda sa stane terčom neznámeho nepriateľa, obaja súperi si uvedomia, že v hre je oveľa viac, než sa im kedy snívalo.

 O autorke:

Elizabeth Camdenová je autorkou desiatich historických románov a dvoch historických noviel, ako aj nositeľkou cien RITA a Christy. Ako držiteľka magisterského titulu z histórie a knižničnej vedy cez deň pracuje ako výskumná knihovníčka a po večeroch píše svoj ďalší román. Spolu s manželom žije na Floride.  Viac o nej môžete zistiť na stránke www.elizabethcamden.com.

 

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; tvrdá väzba, farebná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-89822-77-5
Rok vydania: 2021
Počet strán: 324
 

 

Tabuľka dát
PL 3100/K
3 položky
Komentáre (0)