#Márnotratný prorok 869 10689230_230-230-true
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Evanjelium v centre rodiny (Chester Tim)

Praktická príručka pre kresťanskú rodinu.

5,60 € Bez dane

5,60 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Veľa kníh sa snaží pomáhať rodičom, aby vychovali deti dobre pripravené a zrelé pre život. Ale táto kniha sa zameriava na celé rodiny, aby v nich vyrastali veriaci ľudia – spoločne, deti aj rodičia, ktorí poznávajú Boha, vyznávajú Krista, prijímajú milosť, majú srdce služobníka a sú misijne založení. Nejde o to, ako evanjelium zapadá do života rodiny,

ale ako život rodiny zapadá do evanjelia – do najväčšieho Božieho zámeru pre celý vesmír, ktorý bol dosiahnutý v Kristovi.

Evanjelium v centre rodiny nás v dvanástich stručných kapitolách prevedie hlavnými biblickými princípmi pre rodinný život; postaví pred nás výzvu, aby sme sa vzdali „úctyhodných“ modiel, ktoré sú typické pre strednú triedu, a stali sa výrazne odlišnými ľuďmi, takými, akými nás Boh povolal byť skrze svoje evanjelium.

 „Táto kniha je povinným čítaním pre rodičov. Na každej stránke prekypuje povzbudzujúcou milosťou a praktickými pokynmi.“ Paul David Tripp

 Tim Chester je pastorom Grace Church v Boroughbridge vo Veľkej Británii, učiteľom a tútorom v Acts 29 Oak Hill Academy, ktorá poskytuje integrovaný teologický a misijný tréning pre cirkevných vodcov. Je autorom viac ako 30 kníh. S manželkou Helen majú dve dcéry.

Ed Moll pracoval v chemickom priemysle a potom sa stal učiteľom Biblie na plný úväzok; vedie cirkevný zbor na anglickom vidieku. S manželkou Christou majú dvoch chlapcov.

  
Vydavateľstvo: Porta libri, edícia ReFormatio
Formát: A5, mäkká väzba, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8156-079-8
Rok vydania: 2016
Počet strán: 90

Tabuľka dát
Porta libri
PL 0177/K
2 položky
Komentáre (0)