#Márnotratný prorok 921 jezis-mistruv-zivot-8hCP5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ježíš - Mistrův život (John Pollock)

Ojedinelá práce o Ježíši Kristu, která sleduje jeho kroky od počátku mise, pres události Velikonočního týdne až po slavné zmrtvýchvstání. Autor ve svém vyprávení vychází z faktu známých z evangelií a spojuje je s vynikající znalostí prostredí Palestiny a Rímského Impéria v I. století.

4,00 € Bez dane

4,00 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Na stránkach tejto knihy sa stretávame s príbehom muža, ktorý sa síce narodil pred dvetisíc rokmi, ale jeho život a smrť je niečím, čo sa bytostne dotýka mnohých ľudí súčasnosti. Mnohé veľké udalosti v histórii ľudstva majú otvorenú alebo skrytú súvislosť s týmto človekom - vznik kalendára, zrušenie otroctva, sociálna práca, kultúra.

Životopis Ježiša vychádza z evanjelií, a je podaný beletristickou formou. Na stránkach knihy sledujeme Ježišov život, jeho pôsobenie a službu, jeho utrpenie a smrť ako aj jeho zmŕtvychvstanie. Príbeh sa odohráva tak, ako ho videl Ježišov učeník Ján. Apoštol Ján spolu s Ježišom prežíval vzostup, útrapy a bol prítomný aj pri jeho smrti a patrí medzi tých, ktorí sa s Majstrom stretli po jeho zmŕtvychvstaní.

Kniha pochádza z dielne jedného z najviac uznávaných kresťanských životopiscov a toto dielo patrí k tomu najzaujímavejšiemu, čo o Ježišovi Kristovi bolo napísané.

John Pollock jeden z najuznávanejších životopiscov významných postáv historie, je autorom životopisov takých osobností ako boli lord Shaftesbury, Kitdchner, Wilberforce, Billy Graham, Ježiš a apoštol Pavel.

Vydavateľ: Návrat domů

Jazyk: český jazyk
Väzba: brožovaná väzba (mäkká)
Rozmer148 × 210 mm
ISBN: 9788072550241

Tabuľka dát
Návrat domů
ND 0170
1 ks
Komentáre (0)