#Márnotratný prorok 1033 Ked-zivot-boli-195x290
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Keď život bolí (Philip Yancey)

...a ty chceš pochopiť, aké miesto má v tvojom utrpení Boh

3,60 € Bez dane

3,60 € Bez DPH

Popis

V bolesti zo straty volá tvoje srdce na Boha. Pod ťarchou neznesiteľného utrpenia ti klesajú kolená. Zo života sa ti vytráca krása a radosť a zostáva len bieda, sklamanie a pochybnosti.

Bože, ako si to mohol urobiť? Si naozaj taký mocný? Záleží ti vôbec na mojej bolesti? Kde si, keď ťa najviac potrebujem?

Philip Yancey tieto otázky dobre pozná, pretože si ich sám dával. No práve vo chvíľach, keď naše srdce krváca, môže byť Božie objatie najsilnejšie. A pritom až nadprirodzene nežné. On nám zjaví svoju lásku, ktorá ako slnečný lúč prenikne našimi najtmavšími chvíľami.

Bol si povolaný, aby si zápasil s fyzickou bolesťou? Tvoje otázky sa môžu stať pozvaním do nádeje a bránou k Jeho milostivým darom.

Philip Yancey pôsobil dlhé roky ako redaktor časopisov Christianity Today a Campus Life. Za svoje diela desaťkrát získal cenu Gold Medal-lion. Medzi ocenené knihy patria: Ježiš ako som ho nepoznal, Čo je na milosti také úžasné?, Kde je Boh, keď to bolí?, Predivne a nádherne utvorený, Na Jeho obraz (v spolupráci) a Biblia pre študentov, NIV. So svojou manželkou býva v štáte Colorado.

Počet strán: 56 strán
Väzba: brožovaná
Jazyk: slovenský jazyk
Rok vydania: 2014

Vydavateľstvo: Creativpress

Tabuľka dát
CP 0017/K
6 položky
Komentáre (0)