#Márnotratný prorok 1039 odhalovanieislamu-200x285
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Odhaľovanie Islamu (Ergun Mehmet Caner, Emir Fethi Caner)

Pohľad zvnútra na život a presvedčenie moslimov

15,00 € Bez dane

15,00 € Bez DPH

Popis

Pochopenie islamu je často zahalené závojom pre nás neznámych presvedčení, zvykov a prejavov. Televízne vysielania nám často ponúkajú zavádzajúce pohľady na islamské národy. Častokrát sa nám do uší dostávajú slová moslim a džihád predovšetkým v konfliktných situáciach a súvislostiach. Lenže v dnešných časoch, viac než kedykoľvek predtým sa potrebujeme pripojiť k tisícom kresťanov, ktorí sa spojili v snahe získať moslimov pre Ježiša Krista.
Kniha Odhaľovanie islamu je na jednej strane prejavom hlbokého vcítenia sa a na druhej strane je nekompromisnou prezentáciou celého rozsahu islamu a jeho praktík, etiky a presvedčení a to vrátane primárnych rozdielov medzi islamom a kresťanstvom.

Je to kniha napísaná pôvodne skutočnými moslimami. Autormi knihy sú dvaja bratia Ergun a Emir Caner, sunitskí moslimovia, ktorí prežili autentické obrátenie ku Ježišovi Kristovi. Stali sa kresťanmi, neskôr založili veľké kresťanské zbory, stali sa pastormi, známymi prednášateľmi. Rozhodne prinášajú nový pohľad na problematiku islamu.

Vydavateľstvo: Creativpress
Rok vydania: 2018
ISBN: 978-80-7131-072-3
Počet strán: 297
Väzba: pevná

 

Tabuľka dát
Creativpress
CP 0073/K
3 položky
Komentáre (0)