#Márnotratný prorok 1684 ce60b55-00514664-23
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme

Neži v lži (Rod Dreher)

Rod Dreher vo svojom medzinárodnom bestselleri Neži v lži analyzuje fenomén, ktorý nazýva „mäkkým totalitarizmom“. Ba čo viac, liek naň nachádza v príbehoch kresťanských protikomunistických disidentov z krajín strednej a východnej Európy.

14,40 € Bez dane

14,40 € Bez DPH

block Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
Popis

Mnohí ľudia dnes prichádzajú o prácu a dobrú povesť, ak sa náhodou prerieknu pri niektorej z tabuizovaných tém.

Tento osud popri konzervatívcoch a tradičných kresťanoch čoraz viac postihuje aj ľudí nachádzajúcich sa v politickom strede a naľavo, ktorí sa len trochu odchýlia od novej pravovernosti. Politická korektnosť, kultúra vymazávania či „woke“ progresivizmus – všetky tieto slová označujú neblahé trendy, ktoré sa v posledných rokoch presadzujú na Západe.

Rod Dreher vo svojom medzinárodnom bestselleri Neži v lži analyzuje fenomén, ktorý nazýva „mäkkým totalitarizmom“. Ba čo viac, liek naň nachádza v príbehoch kresťanských protikomunistických disidentov z krajín strednej a východnej Európy – katolíkov, protestantov, pravoslávnych, ale aj ich sekulárnych spojencov.

Zvláštne miesto má v Dreherovom rozprávaní príbeh slovenskej podzemnej cirkvi s menami ako Kolaković, Krčméry, Jukl či Mikloško. Americký autor vidí v príkladoch zo Slovenska, ktoré sú aj u nás širšej verejnosti len málo známe, nádej pre celú západnú civilizáciu.

Väzba: tvrdá
Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2021
Počet strán: 270
Formát: A5
Vydavateľstvo: POSTOJ MEDIA, s. r. o.

Tabuľka dát
KUM 0158
Komentáre (0)