#Márnotratný prorok 1832 vložení do božích rúk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vložení do Božích rúk (Kristin Vindsetmo)

Kniha obsahuje 40+1 pohrebných príhovorov

8,00 € Bez dane

8,00 € Bez DPH

Popis

V tejto knihe nájdete štyridsať pohrebných príhovorov. Štyridsať je symbolické číslo. Štyridsať rokov na púšti, štyridsať dní pôstu. Štyridsať možností rozmýšľať nad svojím životom.

Teda, tých príhovorov je štyridsať jeden, ale dva z nich patria manželom, a my sme si povedali, čo Boh spojil, človek nerozlučuj. A na niektoré veci je aj smrť krátka.

Štyridsať a jedna možností rozmýšľať nad tým, čo je potrebné. Štyridsať a jedna možností, ako sa nechať utešiť. Lebo bez ohľadu na to, ako veľa času prešlo od odchodu našich blízkych, chýbať budú stále. A ak ide o naozajstnú útechu, nepoznám lepšie slová, ako tie Božie. Áno, smrť nám berie tých, ktorých milujeme a nás to stále trápi, možno prežívame tú bolesť  stále dookola. Ale ako mi raz povedal jeden múdry človek, v takýchto prípadoch je smútok dôkazom lásky. Preto navrhujem, nechajme Boha, aby nám to pripomenul. Aby nás potešil. Povzbudil slovami, na ktorých pravdivosť som ochotná vsadiť život.

Keď  chcete rozmýšľať nad životom, začnite od smrti. Lebo nakoniec, práve smrť je nový začiatok.

Venované všetkým, ktorí potrebujú počuť, že prázdnotou, bolesťou a tmou to nekončí a že aj v utrpení a smrti má Boh posledné slovo.

Rok vydania: 2018
ISBN: 978-80-89613-20-5
Počet strán: 173
Väzba: mäkká

Tabuľka dát
R 0016
4 položky
Komentáre (0)