#Márnotratný prorok 1912 27731241_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stíš sa, duša (Ehmanová K., Schwenková R.)

100 stretnutí s Ježišom. Možno je načase stíšiť svoju dušu.

13,80 € Bez dane

13,80 € Bez DPH

Popis

Máš príliš dlhý zoznam povinností? Trápi ťa, čo všetko sa môže stať? Večer v posteli namiesto ovečiek počítaš, v čom všetkom si cez deň zlyhala? Možno je načase stíšiť svoju dušu.

 V knihe Stíš sa, duša ťa autorky pozývajú k tomu, aby si si v priebehu dňa oddelila čas na to, aby si upokojila svoju dušu. Nájdeš tu zamyslenia nad biblickými veršami, modlitby aj priestor na zapísanie myšlienok. Či pracuješ, či si manželka, mama, sestra, teta, nevesta alebo na teba sedí kombinácia rôznych rolí v živote, tvoje vystresované srdce sa potrebuje stíšiť a upokojiť. Viac než časový manažment alebo tipy na to, ako nežiť v strese, sa potrebuješ napojiť na Božie srdce cez rozjímanie nad Ním a Jeho Slovom.
Ak sa každý deň len na chvíľočku zastavíš, môžeš nájsť to, čo ti Ježiš túži dať: svoj pokoj.

KAREN EHMANOVÁ prednáša v organizácii Proverbs 31 Ministries. Je autorkou niekoľkých bestsellerov a prispieva do biblickej aplikácie First 5, ktorú si denne číta dva milióny ľudí. Vyše štvrťstoročia je vydatá za svojho kolegu Todda, s ktorým spolu vychovávajú tri niekedy sa škriepiace, ale väčšinou skvelé deti kdesi v strednom Michigane.

RUTH SCHWENKOVÁ je zakladateľkou populárneho blogu The Better Mom (Lepšia mama) a spolu s manželom založili organizáciu TheBetterLifeMinistry.org. Je uznávanou autorkou niekoľkých kníh. Žije s manželom, so štyrmi deťmi, s dvomi otravnými škrečkami a verným labradorským retrieverom v krásnom univerzitnom meste Ann Arbor v Michigane.

  
Vydavateľstvo: Porta libri
Formát: A5, pevná väzba
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-8156-243-3
Rok vydania: 2022
Počet strán: 248

Tabuľka dát
Porta libri
PL 0419/K
3 položky
Komentáre (0)