#Márnotratný prorok 2104 image
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zúfalá nádej (Camdenová Elizabeth)

16,50 € Bez dane

16,50 € Bez DPH

Popis

„Elizabeth Camdenová je liga sama osebe… Jej nový príbeh je nesmierne pútavý a zároveň pôsobí presvedčivo.“ — RT Book reviews

„Ďalší zručne napísaný román od autorky používajúcej osobitý rozprávačský štýl, ktorý čitateľa celkom pohltí a udrží si jeho pozornosť od prvej strany až po poslednú. Zúfalá nádej prináša povzbudzujúce a zároveň zábavné posolstvo.“ — Midwest Book Review

Za odmeraným správaním Eloisy Drakeovej sa skrýva búrlivá minulosť, ktorú konečne nechala za sebou – alebo si to aspoň myslí. Ako geniálna matematička sa stane úspešnou účtovníčkou najväčšieho stavebného projektu, ktorý začnú realizovať v roku 1908 v New Yorku. Čoskoro však zdesená zistí, že nová práca ju znovu privedie do cesty mužovi, ktorý je zodpovedný za najhlbší smútok, aký kedy zažila.

Alex Duval je starosta mesta, ktoré sa chystajú vymazať z mapy. Štát má v úmysle zaplaviť celé údolie, v ktorom sa nachádza aj jeho dom, aby v ňom mohol vybudovať novú vodnú nádrž, a ohromený Alex zistí, že v tíme poverenom demolačnými prácami pracuje aj žena, ktorú kedysi miloval. Zatiaľ čo sa svet okolo neho rozpadá, Alex vymyslí riskantný plán na záchranu svojho mesta – na jeho úspešnú realizáciu však potrebuje Eloisinu pomoc.

Alex sa rozhodne získať späť ženu, o ktorej si myslel, že ju navždy stratil, ale ani ich vynaliezavosť možno nebude stačiť na včasné prekonanie všetkých prekážok, ktoré im stoja v ceste.

O autorke:

Elizabeth Camdenová (www.elizabethcamden.com) sa preslávila najmä historickými románmi, zasadenými do obdobia amerických dejín nazývaného zlatý vek Ich spoločnou črtou sú  múdre hrdinky a bohato vrstvené dejové línie. Skôr než sa stala spisovateľkou, pracovala ako knihovníčka v najväčších aj najmenších knižniciach Ameriky, ale jej najobľúbenejšou zostáva utešene sa rozrastajúca knižnica v jej vlastnom dome. Za svoje romány získala ceny RITA a Christy, objavili sa aj na zozname bestsellerov CBA. Žije v Orlande na Floride s manželom, ktorý jej v ich spoločnom dome veľkodušne trpí hrozivú kopu kníh.

Elizabeth Camdenová je autorkou desiatich historických románov a dvoch historických noviel, ako aj nositeľkou cien RITA a Christy. Ako držiteľka magisterského titulu z histórie a knižničnej vedy cez deň pracuje ako výskumná knihovníčka a po večeroch píše svoj ďalší román. Spolu s manželom žije na Floride.  Viac o nej môžete zistiť na stránke www.elizabethcamden.com.

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; tvrdá väzba, farebná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-8249-031-5
Rok vydania: 2022
Počet strán: 344

Tabuľka dát
i527.net
PL 0429/K
3 položky
Komentáre (0)