#Márnotratný prorok 2149 28439298_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rebeka (Smith Eileen Jill)

Manželky patriarchov

13,00 € Bez dane

13,00 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Dokáže láska uzdraviť dve zlomené srdcia? Keď Rebeke zomrie otec, začne sa o ňu starať jej brat Laban. Rebeka si je istá, že sa jej život navždy zmení. Hoci mala byť už dávno vydatá, Laban čaká na to, ktorý muž ponúkne čo najvyššiu cenu, aby si naplnil vlastné vrecká. Ale potom Rebeka využije svoju šancu. Odíde z domova, aby sa vydala za svojho bratranca Izáka, ktorého nikdy predtým nevidela. Vtedy dostáva nádej na sľubnú budúcnosť. Keď sa rozhodne odísť z domu, netuší, akú úžasnú, ale zároveň náročnú cestu má pred sebou.

 

Rebekino rozhodnutie je ťažko skúšané. Prežíva radosť z novej lásky, ale aj horkosť z nedorozumenia a zrady. Medzi ňou a Izákom sa vytvorí príliš široká priepasť na to, aby sa dala prekročiť. Dokáže dôverovať Bohu Abraháma a Izáka, že urobí most cez túto priepasť?

 

Pripojte sa k autorke bestsellerov Jill Eileen Smith, ktorá vypĺňa prázdne miesta okolo tajomného života Rebeky.

Jill Eileen Smith je autorkou bestsellerov – série kníh Ženy kráľa Dávida. V slovenčine zatiaľ vyšiel jej román Sára, prvý zo série kníh Manželky patriarchov. Jej knihy získali ocenenia v niekoľkých súťažiach. Kvôli písaniu poctivo študovala Bibliu a navštívila Izrael. Veľmi rada skúma život žien, ktoré žili v časoch Starého zákona. Jill žije so svojou rodinou v juhovýchodnom Michigane.

Tabuľka dát
PL 0005/K
1 ks
Komentáre (0)