#Márnotratný prorok 2272 28545547_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čie sú to vlny (Dykesová Amanda)

Román

16,60 € Bez dane

16,60 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Po skončení druhej svetovej vojny odovzdá istý žialiaci rybár do miestnych novín báseň – burcujúce volanie po nádeji, zmysle života... a kameňoch. Aké je jej posolstvo?

Pošlite mi kameň za každého človeka, o ktorého ste prišli, a ja postavím niečo, čo bude darúvať život. Tá báseň sa dostane ďalej, než kedy Robert Bliss zamýšľal, a zmení celý národ.

Malý prístav na mainskom pobreží zaplavia balíky so skalami a on sa svojimi mozoľnatými rukami pustí do práce.
O niekoľko desaťročí neskôr sa Annie Blissová vráti do Ansel-by-the-Sea, lebo veľký Bob, muž, ktorý jej poskytol útočisko počas najťažšieho leta jej detstva, potrebuje pomoc.

Priamo na mieste ju však čaká záhada: v Bobovom dome narazí na hromadu ťažkých krabíc. Spomienky na kamenné ruiny na neďalekom ostrove oživia v Annie dušu antropologičky

a ona sa rozhodne nájsť odpovede na svoje otázky.
Spolu so sympatickým a tajomným mestským poštárom odkrýva Annie celý príbeh, vrstvu po vrstve. Zatúži opätovne vzkriesiť nádej, na ktorej veľkému Bobovi kedysi tak veľmi záležalo,

a zároveň zistiť, čo spôsobilo rozkol jej rodiny. Ibaže opraviť niečo, čo tak dlho ležalo zlomené, si od nej a od jej milovaných môže žiadať viac, než sú pripravení dať.

 

 

 

"Román, na ktorý dlho nebudete vedieť zabudnúť. Možno už nikdy. Najbližší rok budú o ňom hovoriť všetci – je lyrický a pôvabný, prekypuje láskou i bolesťou, je plný tajomstiev a ich odhalení."

píše Sarah Sundinová o debutovom románe Amandy Dykesovej Čie sú to vlny

 

Sarah pokračuje: "Jeho hrdinovia, mesto Ansel a ľudské osudy sa vám usídlia v duši a vy budete túžiť dozvedieť sa viac. Je to kniha o nádeji a zmierení."

 

U nás vychádza román Čie sú to vlny, za ktorý získala Amanda cenu Kniha roka Christy Award 2020 ako druhý. Už ste sa mali možnosť zoznámiť s jej úžasným štýlom v románe Kto rozsvecuje hviezdy.

 

Slovami Joanne Boschofovej - ponorte sa do "dokonalého klenotu. Príbeh knihy sa vám vryje hlboko do srdca. Z každého jedného jeho obrazu dýcha nádej a žiari svetlo."

 

Veríme, že táto kniha prežiari vaše dni a pokojné večery.

 
Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; pevná väzba, farebná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-8249-039-1
Rok vydania: 2022
Počet strán: 383

Tabuľka dát
PL 0026/K
1 ks
Komentáre (0)