#Márnotratný prorok 2293 28611905_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Unášané srdce (Frantz Laura)

16,50 € Bez dane

16,50 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Je rok 1755 a nad koloniálnym Yorkom vo Virgínii visí hrozba vojny s Francúzskom. Výrobkyňa čokolády Esmée Shawová zvádza boj – so svojím srdcom. Oslávila dvadsiate ôsme narodeniny a zmierila sa s tým, že po neúspešnom vzťahu, ktorý prežila pred desiatimi rokmi a z ktorého sa nikdy nespamätala, prežije zvyšok života sama. Túži však nájsť niečo, čo by ju napĺňalo a dalo jej životu zmysel.

Kapitán Henri Lennox sa po dlhej neprítomnosti vrátil do prístavu a je rozhodnutý dostavať maják v nebezpečnej zátoke Chesapeake – sen, o ktorý sa kedysi delil s Esmée. Keď ho však koloniálna vláda požiada, aby viedol tajnú námornú výpravu proti Francúzom, jeho budúcnosť je zrazu neistá.

Udrží ich vojna a ľútosť od seba, alebo ich spoločná vízia a oddanosť kolónii zahoja dávne rany, ktoré si navzájom spôsobili?
Laura Frantz, autorka bestsellerov a držiteľka literárnych cien, vás v tomto romantickom príbehu o láske a vykúpení prenesie do obdobia plného nebezpečenstiev, číhajúcich na mori aj v srdci.

O autorke:

Laura Frantz je finalistkou Christy Award a autorkou bestsellerov. Napísala romány The Frontiersman´s Daughter, Courting Morrow Little, The Colonel´s Lady, The Mistress of Tall Acre, A Moonbow Night, The Lacemaker a do slovenčiny preloženú trilógiu Dedičstvo Ballantynovcov. Žije a tvorí v drevenom zrube uprostred štátu Kentucky.  Viac o autorke sa dozviete na jej webovej stránke www.laurafrantz.net.

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: 145×212 mm; tvrdá väzba, farebná obálka  
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8249-043-8
Rok vydania: 2022
Počet strán: 448

 

Tabuľka dát
i527.net
PL 0034/K
2 položky
Komentáre (0)