#Márnotratný prorok 2437 Keď znova vzklíči nádej
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Keď znova vzklíči nádej (Okeová Janette)

Príbehy z kanadského západu 4

12,00 € Bez dane

12,00 € Bez DPH

3
Popis

Stane sa pravou osadníčkou kanadskej divočiny?

Nová základňa, nový začiatok…

Elizabeth a Wynn musia opustiť priateľov v Bobrej Rieke a prevziať ešte menej rozvinutú základňu v odľahlej indiánskej osade na ďalekom kanadskom severozápade. Elizabeth sa opäť ocitá v izolácii, miestne Indiánky sa s ňou boja čo len prehovoriť. Delaneyovci sa nazdávali, že najväčšie útrapy a sklamania už majú za sebou, ale nová dedina im prinesie ešte väčšiu skúšku viery, odvahy a oddanosti.

Milujem túto sériu! Príbehy sú utkané s citom a zručnosťou. Duchovná perspektíva, ktorú jej autorka pridala, je upokojujúca a inšpirujúca. Vždy netrpezlivo čakám na ďalšiu časť. Mám taký pocit, akoby sa postavy stali členmi mojej rodiny.
– Joy

Janette Okeovej sa to aj v tejto časti opäť podarilo! Páči sa mi biblický aspekt celej série. Je nádherne napísaná a je veľmi ťažké jej knihy pustiť z ruky. – Vanessa


Čítanie tejto knihy bolo vždy najkrajším momentom dňa. Som veľmi zvedavá, ako bude séria pokračovať. Páči sa mi ako postavy čelia ťažkým situáciám a obracajú sa k Bohu o pomoc.
– Jen

Páčili sa mi všetky knihy Janette Okeovej, ktoré som doteraz čítala a ani táto nesklamala! Príbehy postáv ma tak pohltili, že som čítala nebezpečne dlho do noci. Nemôžem sa dočkať pokračovania. – Joy

Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumran
Formát: A5, brož., laminovaná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-89993-72-7
Rok vydania: 2023
Počet strán: 240

Tabuľka dát
Kumran
PL 0209/K
3 položky
Komentáre (0)