#Márnotratný prorok 2446 o-nic-ustarosteni-pre-mladych-citatelov
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

O nič ustarostení – pre mladých čitateľov (Max Lucado)

Max Lucado vo svojej knihe O nič ustarostení – pre mladých čitateľov: Ako sa popasovať s úzkosťou a osamelosťou pomôže vašim deťom prekonať úzkosť a tlak dnešného sveta a hlbšie pochopiť milujúcu Božiu prítomnosť.

9,20 € Bez dane

9,20 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený.
Nevieš si občas rady so strachom a obavami? Boh to chápe. A je s tebou, nech sa deje, čo sa deje.

Možno máš dojem, že tvoji priatelia sa neustále iba zabávajú, kým teba ťažia problémy. Všetci však niekedy prežívame starosti a obavy. Čo tým teda Boh myslel, keď povedal, že nemáme byť o nič ustarostení? Je to vôbec možné?

Max Lucado prináša bestseller O nič ustarostení pre mladých čitateľov
Verzia bestselleru O nič ustarostení pre mladých čitateľov je jednoduchý sprievodca, ktorý ťa naučí, ako sa nenechať pohltiť strachom, ale žiť v Božom pokoji. Vďaka hlbokým pravdám obsiahnutým v Liste Filipanom 4, 4 – 8 pochopíš, že Boh je ti nablízku, zaujíma sa o teba a počúva ťa. Dozvieš sa jednoduché tipy, ako nájsť Božiu radosť a pokoj vo chvíľach, keď ťa premáha úzkosť, depresia a osamelosť. S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený.

* Text je doplnený infografikami *

O nič ustarostení je jednou z najobľúbenejších kníh Maxa Lucada. Mnohým ľuďom už pomohla znížiť mieru úzkosti a stresu v živote. Maxovi záleží na deťoch a mládeži, preto vytvoril verziu tejto povzbudivej knihy aj pre mladších čitateľov.

Max Lucado je kazateľom v kresťanskom zbore Oak Hills Church v San Antoniu a patrí medzi najúspešnejších autorov motivačných kníh, z ktorých sa na celom svete predalo už vyše 140 miliónov výtlačkov.

Väzba: mäkká
Jazyk: slovenský
Rok vydania: 2023
Počet strán: 176
Formát: A5
Vydavateľstvo: Kumran.sk

Tabuľka dát
PL 0061/K
1 ks
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)