#0663 mal-by-som-ta-radsej-keby-si-bol-trochu-viac-ako-ja
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mal by som ťa radšej, keby si bol trochu viac ako ja (John Ortberg)

Budovanie blízkosti.

11,50 € Bez dane

11,50 € Bez DPH

Popis

Kniha Mal by som ťa radšej, keby si bol trochu viac ako ja sa zaoberá jednou z najdôležitejších otázok v živote: Ako sa môžem viac priblížiť k Bohu a ľuďom?

Boh nás stvoril tak, že túžime po hlbokom spojení s niekým. Keď ľudia majú hlboké vzťahy, hovorí John Ortberg, v živote vyhrali. Keď hlboké vzťahy nemajú, nemôžu v živote vyhrať. Kniha Mal by som ťa radšej, keby si bol trochu viac ako ja  ponúka pomoc pri prekonávaní jednej z najväčších prekážok, ktorá nám bráni budovať hlboké vzťahy: skutočnosť, že sme veľmi odlišní. Sme iní ako Boh a odlišujeme sa navzájom ako ľudia.

Dobrá správa je, že spojenie sa nezakladá na podobnosti, ale na spoločných zážitkoch. Keď jeden človek pozve druhého, aby sa s ním delil o zážitok, sú spojení. Môžu spolu pozorovať krásny západ slnka, večerať, dobre sa porozprávať pri káve, poprechádzať alebo sa aj podpichovať. Keď zažijeme to isté s Bohom, zbližujeme sa aj s Ním. Boh sa chce s nami spojiť tak veľmi, že poslal svojho Syna, aby žil ako človek. Boh na seba prijal telo a zažil všetko ako človek. Preto si už nemusíme lámať hlavu nad tým, ako vyzerá blízky vzťah s Bohom.

Intímny vzťah s Bohom a inými ľuďmi nemusí byť klišé, môže to byť každodenný spôsob života.

 Vydavateľstvo: Slovenské evanjelizačné stredisko
Formát: 125 x 193 mm, mäkká väzba
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-99903-15-0
Rok vydania: 2020
Počet strán: 278

Tabuľka dát
EVS
EVS 0068/K
7 položky
978809993150
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)