#Márnotratný prorok 173 ako-zit-s-rodicmi a nezblázniť sa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ako žiť s rodičmi a nezblázniť sa (Ken Davis)

Kniha pre tínedžerov, ktorú by si mal prečítať aj každý rodič. Pomôže mamám a otcom lepšie vychovať svojich tínedžerov a zároveň pomôže dospievajúcim zlepšiť spôsob, ktorým "vychovávajú" svojich rodičov.

8,50 € Bez dane

8,50 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Autor sa vo svojej knihe zaoberá spletitosťou rodinného života. Snaží sa hľadať spôsoby, ako dosiahnuť rodinnú pohodu. Usiluje sa nás povzbudiť, že Boh je Bohom z krajiny možného - môže nájsť riešenie na každý problém v rodine - bez ohľadu na to, aký veľký sa nám zdá.

Autor zdôrazňuje potrebu správnej komunikácie a prináša niekoľko vtipných a praktických návrhov, ako zlepšiť komunikáciu v rodine. Táto kniha nie je určená len pre tínedžerov. Mali by si ju prečítať aj rodičia. Pomôže im to pochopiť, na čom sa často zakladajú ich (ne)rozhodnutia, ako presadzujú svoju (ne)autoritu a (ne)preukazujú svoju lásku voči deťom.

Táto povzbudzujúca kniha môže pomôcť mamám a otcom lepšie vychovať svojich tínedžerov - a zároveň pomôže dospievajúcim zlepšiť spôsob, ktorým „vychovávajú" svojich rodičov. Prečítaj si ju i ty a daj ju čítať aj ostatným vo svojej rodine... A pozoruj, ako sa začnú diať veľké zmeny.

Vydavateľ: Creativpress
Jazyk: slovenský jazyk
Počet strán: 124 strán
Väzba: brožovaná väzba (mäkká)
Rozmer: 145 x 200 mm

Tabuľka dát
CP 0068/K
2 položky
Komentáre (0)