#Márnotratný prorok 381 radostná staroba
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Radostná staroba (Dora Rappardová)

Kniha Radostná staroba nie je učebnicou geriatrie, ale sviežim čítaním prehlbujúcim duchovno.

4,10 € Bez dane

4,10 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Kniha Radostná staroba nie je učebnicou geriatrie, ale sviežim čítaním prehlbujúcim duchovno. Má ambície prihovoriť sa k dvadsaťročným, ktorí označujú pät'desiatročných za starých, i tým, čo už dosiahli päťdesiatku a cítia sa celkom mladí. V neposlednom rade prehovára aj k tým, ktorí už prežívajú skutočnú starobu a nie vždy radostnú...

Je to kniha plná veľkej úcty a hlbokej dôvery k ukrižovanému a vzkriesenému Ježišovi Kristovi, kniha vyžarujúca teplo a porozumenie smerom k tým, ktorí už čakajú, že sa "pretrhne ich strieborný povrázok a rozbije ich zlatá čaša" ako kedysi dávno napísal kráľ Šalamún.

Radostná staroba je kniha, ktorá dokáže zmeniť hlboké molové akordy, tiahnuce sa ľudskou dušou v jeseni života ako echo tichého Mizerére, na obdivuhodne jasné Jubilate, doznievajúce vo vľúdnych nebeských hlasoch: "Amen! Haleluja!" Tento cieľ sme mali na mysli, keď sme sa rozhodli vydať knihu autorky, ktorá už vyše šesťdesiat rokov nežije,... a dokonca sme sa ani nepokúšali otesať text do modernej reči. Veríme že táto knižka sa podieľa na prehĺbení vnútorného duchovného života jej čitateľov každého veku, v duchu kresťanskej morálky a etiky - a to je jedným z hlavných cieľov nášho vydavateľstva.

Vydavateľ: Creativpress

Tabuľka dát
Creativpress
R 0048
2 položky
Komentáre (0)