#Márnotratný prorok 2150 vyvoleni-40-dni-s-jezisom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vyvolení - 40 dní s Ježišom (Kniha prvá)

Zamyslenia inšpirované seriálom Vyvolení (The Chosen)

9,90 € Bez dane

9,90 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

V knihe Vyvolení - 40 dní s Ježišom, na ktorej spolupracovali Amanda Jenkinsová, Kristen Hendricksová, Dallas Jenkins, prinášame 40 denných zamyslení inšpirovaných prevratným seriálom Vyvolení (The Chosen).

Stretnite Ježiša tak, ako sa s ním stretli jeho nasledovníci.

Nijaký z Ježišových nasledovníkov, ktorí sa spomínajú v evanjeliách, nemal veľmi vábne „predtým“. Impulzívny rybár. Svätuškársky náboženský hodnostár. Démonom posadnutá žena. Vyberač daní, ktorý kradol do svojho vrecka. Kristus vo svojej láske videl pod povrch ich biedy, odpustil im a spôsobil v ich životoch revolúciu.
A to isté robí dodnes.

Každé zo štyridsiatich zamyslení v knihe Vyvolení obsahuje úryvok z Písma, jedinečný pohľad na konkrétny evanjeliový príbeh, podnety na modlitbu a otázky, ktoré vás vovedú do hlbšieho vzťahu s Kristom. Pozrite sa na Ježiša očami tých, ktorí ho poznali najlepšie, a spoznajte životné okolnosti biblických postáv ako Mária Magdaléna, Peter, Matúš, Nikodém a ďalší.

Priblížiť sa dokonalému Božiemu Synovi, ktorý bol bez hriechu, nie je pre nás jednoduché; dokážeme sa však stotožniť s hriešnikmi, ktorí ho obklopovali. Aj vy sa môžete zmeniť. Ježiš hľadí pod povrch vášho „predtým“ a formuje vás, aby ste boli takí, akých vás túži mať.

Tabuľka dát
PL 0014/K
1 ks
Komentáre (0)