#Márnotratný prorok 2549 29734612_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Princ a márnotratník (Smith Eileen Jill)

Príbeh o Jozefovi a jeho bratoch tak, ako ho nepoznáte

14,50 € Bez dane

14,50 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Patriarcha Jakub sa netají tým, že uprednostňuje svojho mladšieho syna Jozefa. Jozef vyrastá ako otcov miláčik a dedič jeho majetku. Otcovanáklonnosť sa mu páči, ale zároveň trpí, pretože jeho starší bratia ním pohŕdajú, najmä Júda. Keď sa jeho bratom naskytne príležitosť, zbaviasa Jozefa tak, že ho predajú za otroka. Svojmu otcovi klamú o Jozefovom osude.

Zatiaľ čo Jozef slúži u veliteľa faraónovej palácovej stráže, falošne ho obvinia a uväznia, Júda opúšťa svojho otca a svoj domov, pretože si chcevybudovať vlastný život v Kanaáne, pričom sa snaží vymazať spomienky na to, ako zradil svojho mladšieho brata.

O mnoho rokov neskôr sa životné cesty všetkých bratov nečakane pretnú. Práve v čase, keď pre nedostatok úrody zavládne na celom svete hlad.Rodinné vzťahy nečakane ožívajú práve tam, kde sa násilne pretrhli. Zdá sa, že spomienky ešte vôbec nevybledli.

Jill Eileen Smith je autorka bestsellerov a držiteľka mnohých ocenení za svoje série biblických románov, napríklad ako The Heartof a King (Srdce kráľa), Star of Persia (Hviezda z Perzie), Miriam ´s Song (Miriamina pieseň). V slovenčine boli zatiaľ vydané románySára a Rebeka.Písanie biblických románov ju priviedlo k tomu, aby podrobne študovala Bibliu a osobne navštívila niektoré miesta v Izraeli. Obzvlášť veľmi rada skúma, ako žili ženy v starozákonných časoch. Jill žije so svojou rodinou v juhovýchodnom Michigane. Viac informácií o nejnájdete na webovej stránke www.jilleileensmith.com.

Vydavateľstvo: ver.sk
Formát: 152 x 234 mm, mäkká väzba
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8231-11-15
Rok vydania: 2023
Počet strán: 332

Tabuľka dát
Ver.sk
PL 3342
2 položky
Komentáre (0)