#Márnotratný prorok 2547 29747033_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cesta z ťažkostí (Barnes Maggio, J.)

Život osamelej mamy

11,00 € Bez dane

11,00 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

„Keď som prečesávala kníhkupectvá, knižnice a nespočetné množstvo internetových stránok v snahe objaviť niečo o skúsenosti osamelých rodičov, našla som toho len veľmi málo. Ešte menej je toho napísaného z kresťanskej perspektívy. Niektoré z vás túto knihu otvoria len zo zvedavosti. Možno vám padol do oka názov alebo obálka. Iné po nej siahnu z číreho zúfalstva. Možno už pridlho kráčate po tejto ťažkej ceste a ste vyčerpané. Hľadáte pomoc.

Toto je príbeh o mojej ceste životom, o tom, čo som sa naučila o prežití, ale hlavne o mojom nebeskom Otcovi. Prajem si, aby ste z týchto stránok načerpali rady a tipy, ako prežiť. Dúfam, že objavíte, že ste silnejšie, než si myslíte.“

Jennifer Barnes Maggio je autorka štyroch kníh, rečníčka, konzultantka, riaditeľka neziskovej organizácie The Life of a Single Mom (Život osamelej mamy), manželka a mama. V devätnástich už bola osamelá mama dvoch detí, žila na podpore v sociálnom byte a často mala pocit, že nevládze ďalej žiť. Mala málo priateľov, málo peňazí a takmer žiadnu nádej. Veľmi otvorene rozpráva o svojej bolesti, chybách a o ceste k nádeji v Kristovi.

Druhá časť knihy je praktickým kresťanským sprievodcom pre osamelé matky, no mnohé z rád sú užitočné pre všetky mamy, ba i otcov, ako aj pre tých, čo nesú v sebe hlboké zranenia.

Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Porta Libri
Formát: 147 x 210 mm, mäkká väzba, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8156-298-3
Rok vydania: 2023
Počet strán: 216

Tabuľka dát
Porta libri
PL 3341
1 ks
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)