#Márnotratný prorok 2553 29708104_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ohnivá búrka (Mehl Nancy)

Detektívny román

14,50 € Bez dane

14,50 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Ohlasy, kritiky 
„Nancy Mehl stupňuje napätie, zatiaľ čo požiare ničia ďalšie domy a stopy sa hromadia... Kaely je zložitá a nedokonalá, ale zároveň skvelá vyšetrovateľka, ktorá poteší fanúšikov sérií... Autorka svojím  strhujúcim a inšpiratívnym príbehom znovu raz trafila do čierneho.“
Publishers Weekly
 
Popis:
Keď profilérku FBI Kaely Quinnovú jej brat požiada, aby mu pomohla starať sa o ich chorú matku, Kaely sa hneď vydá na cestu do Darkwateru v Nebraske. Po príchode však zistí, že malé mesto bojuje so sériou požiarov. Zatiaľ čo veliteľ hasičov je presvedčený, že ich príčinou je nesprávne používanie elektrických ohrievačov v chladných zimných mesiacoch, Kaely odhalí vzorec, ktorý v nej vyvolá podozrenie, že nejde o nehody.

Keď ďalší požiar zničí miestnu rodinu, Kaelino podozrenie sa zmení na istotu. Spolu so svojím partnerom v FBI zo St. Louis, Noahom Hunterom, a bratovým susedom hasičom Kaely a jej tím sustia vyšetrovanie, ktoré ich rýchlo privedie na stopu zvráteného zločinu. Keď konečne odhalia pravdu, Kaely sa ocitne tvárou v tvár šialenca, ktorý sa rozhodol, že jeho posledným odporným činom bude jej vražda.
 

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; mäkká väzba, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8249-095-7
Rok vydania: 2023
Počet strán: 304

Tabuľka dát
i527.net
PL 3344
2 položky
Komentáre (0)