#Márnotratný prorok 2650 z-dialky
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Z diaľky (Alexandrová Tamera)

Odkazy z Timber Ridge, 1. časť

14,40 € Bez dane

14,40 € Bez DPH

3
Popis

Popis:

Čo sa stane, keď splnenie sna nie je také, ako ste očakávali… a tajomstvo, ktoré si dlhé roky strážite, napokon vyjde na povrch?

Elizabeth Westbrooková je odhodlaná stať sa jednou z prvých fotografiek pre noviny v  krajine, preto sa vyberá do Coloradského teritória, aby tam zachytila majestátnosť hôr v  okolí odľahlého mestečka Timber Ridge. Zároveň dúfa, že chladný a suchý vzduch v  Colorade a jeho preslávené horúce pramene jej pomôžu vyliečiť záhadnú chorobu, ktorá ohrozuje jej kariéru aj život.

Bývalý ostrostrelec Konfederácie Daniel Ranslett je muž  spútaný okovami minulosti, ktorý spraví všetko pre to, aby ochránil svoj kraj a udržal si iných ľudí od tela. Keď však neodbytná fotografka z Washingtonu zachytí snímku, ktorá je zrejme kľúčom k vyriešeniu vraždy, a vystaví sa tak nebezpečenstvu, Daniel musí splatiť svoj dlh priateľovi. Je mužom, ktorý vždy dodrží slovo, no splatenie tohto dlhu by mohlo vyniesť na  svetlo tajomstvá z jeho minulosti.

Daniel a Elizabeth sú nútení spoločne sa vydať na  nebezpečnú cestu a ich životy sa prepletú spôsobom, aký by si pri prvom stretnutí nedokázali ani len predstaviť.

O autorke:

Tamera Alexanderová je autorka bestsellerov USA Today. Bohato vykreslené postavy a podnetné zápletky jej priniesli oddaných čitateľov po celom svete, ako aj viaceré ocenenia.

Tamera bola tiež uvedená do Siene slávy Christy Award za vynikajúce výsledky v oblasti kresťanskej beletrie, čo je pocta, ktorá sa udeľuje autorovi po štyroch víťazstvách Christy Award. Jej knihy boli preložené do mnohých jazykov. Spolu s manželom žije v Nashville. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli dve knihy zo série Príbehy z Carntonu (Prísaha, Farby pravdy), tri časti série Príbehy z Belmontu (Nezmazateľný dojem, Výnimočná krása, Nadpozemská melódia) a tri knihy zo série Veľkostatok Belle Meade (Zašepkaj jej meno, Získaj .si jej priazeň, Stav sa o jej srdce). 

Ohlasy, kritiky: 

„Alexanderová nám opäť prináša úchvatný príbeh. Postavy v ňom nie sú len slovami na stránke, ale stávajú sa skutočnými osobami.“ – Romantic Times

 

„Postavy Tamery Alexanderovej pôsobia skutočne, sú omylné a predstavujú úžasný obraz Božej pravdy a milosti. V jej príbehoch sa pred vami odhaľuje jedna vrstva za druhou a s každou stranou vás vťahujú hlbšie do deja.“ – Armchair Interviews 

 
Vydavateľstvo: i527.net
Formát: A5; pevná väzba, farebná obálka
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8249-099-5
Rok vydania: 2023
Počet strán: 400

Tabuľka dát
PL 0064
3 položky
Komentáre (0)