#Márnotratný prorok 2633 29894006_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Minútové modlitby na upokojenie mysle (Hope L.)

Začnete sa viac spoliehať na Boha, vaša myseľ sa upokojí a uľaví sa vám od vašich starostí.

9,80 € Bez dane

9,80 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Každodenné zamyslenia v tejto knihe vám pomôžu vyjadriť to, čo prežíva vaše srdce, keď vás neustále premáhajú obavy a máte ustráchané myšlienky, keď túžite len po tom, aby ste vo svojom vnútri cítili pokoj, a keď vám už nestačia slová na to, aby ste opísali ťarchu, ktorú na sebe nesiete.

Prostredníctvom tejto knihy sa každý deň zamyslíte nad úryvkom z Božieho slova, zastavíte sa v modlitbe, pomocou ktorej získate pocit bezpečia, obnovia sa vaše myšlienky a uzdraví vaša nádej. Začnete sa viac spoliehať na Boha, vaša myseľ sa upokojí a uľaví sa vám od vašich starostí.

Ten, ktorý vás stvoril, sa o vás dobre stará. Keď mu odovzdáte svoje starosti a umožníte mu, aby obnovil vašu silu, dostanete ešte viac milostí, ktoré vás budú prenášať cez ťažké chvíle okamih za okamihom.

Hope Lyda má otvorené srdce a pozýva ľudí, aby začuli a zažili tichý Boží hlas. Ako redaktorka a spisovateľka pôsobí vo vydavateľstve už viac ako 20 rokov. V slovenskom jazyku doteraz vyšli úspešné knihy: Minútové modlitby pre ženy a Minútové modlitby pre mamy.

 

Vydavateľstvo: ver.sk
Formát: A6 ,Tvrdá viazaná väzba
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-82311-35-1
Rok vydania: 2023
Počet strán: 180

Tabuľka dát
PL 0067
2 položky
Komentáre (0)