#Márnotratný prorok 2678 30025757_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sestry zo Sea View (Klassenová Julie)

Niektorí hostia prišli na dovolenku, iných do Sea View priviedli ich vlastné skryté dôvody.

18,30 € Bez dane

18,30 € Bez DPH

3
Popis

Keď sa po otcovej smrti ocitnú  v chudobe, Sarah Summersová presvedčí svoje sestry, aby v rodičovskom dome pri mori zriadili penzión, lebo iba tak sa dokážu postarať o chorľavú matku. Emily a Georgiana súhlasia, ale Viole, ktorá nosí závoj, aby skryla svoju jazvu, sa ten nápad nepáči.

Sestry, odhodlané zostať spolu, sa pustia do podnikania. Namiesto starých invalidov, ktorých očakávajú, však vo svojom dome čoskoro hostia džentlmenov súcich na ženenie. Sarah váha medzi svojou silnejúcou náklonnosťou k tajomnému škótskemu vdovcovi a povinnosťou voči rodine. Nová situácia medzitým odhalí  Violine jazvy — viditeľné aj skryté hlboko v nej — a jej uzavreté srdce sa navždy zmení.


Ohlasy, kritiky 
„Autorka Julie Klassenová píše ďalší bestseller v pravom štýle Jane Austenovej! Sestry zo Seaview, očarujúci príbeh plný vtipných, romantických a srdcervúcich  momentov, odohrávajúci sa v krásnom pobrežnom meste Sidmouth, si nepochybne získa srdcia čitateľov. Sestry Summersové sú rozkošné a ich svojrázni hostia vám určite vyčaria na tvárach úsmev… všetci okrem pani Eltonovej. Keď si prečítate túto knihu, ktorá zvíťazila v kategórii románov z regentského obdobia, pochopíte, čo tým myslím!“

Michelle Griepová, držiteľka ceny Christy

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: 145×212 mm; tvrdá väzba, farebná obálka  
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8249-103-9
Rok vydania:  2023
Počet strán: 448

Tabuľka dát
PL 0332/K
3 položky
Komentáre (0)