#Márnotratný prorok 2677 30029727_1920-1920 (1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dedičstvo z lásky (Hunterová Kristi Ann)

11,00 € Bez dane

11,00 € Bez DPH

3
Popis

Keď Sarah Goodingová vrátila vzácnu brošňu staršej grófke vdove z Densbury, netušila, že jej to prinesie prácu spoločníčky tejto temperamentnej dámy. Nečakala ani to, že sa zapozerá do najmladšieho vdovinho vnuka, hoci rozdiel v ich spoločenskom postavení znamená, že z jej snenia nikdy nič nevzíde.

Keďže dvaja starší bratia zastávali úlohy dediča a náhradníka, vyžadovali si väčšiu dávku rodičovskej pozornosti, a tak pán Randall Everard strávil väčšinu svojej mladosti s milovanou starou mamou. Vedel, že sa čoskoro odsťahuje z rodinného sídla a nebude sa s ňou toľko vídať, preto chce vdove obzvlášť spríjemniť tieto Vianoce.

Keď sa Sarah a Randall ocitnú na sviatky po boku vdovy, prerastú ich spoločné sviatočné chvíle do puta, ktoré pretrvá aj po skončení vianočnej idylky?

O sérii Haven Manor:

V sérii Haven Manor sledujeme skupinu žien, ktoré sa rozhodli premeniť inak zdrvujúce životné okolnosti na príležitosť pomôcť zúfalým ženám a ich deťom s podobným osudom. Ich minulosť ich mohla priviesť až tu, ale Boh má pre nich ešte niečo v ukryté zálohe.

O autorke:

"Urodzená dáma nikdy nesedí na zemi. Urodzená dáma sa pravdepodobne ani neplazí po bruchu po špinavej zemi."

Kristi Ann Hunterová absolvovala na Technickej univerzite štátu Georgia odbor informatika, no odjakživa chcela písať knihy. Vyhrala autorské súťaže Golden Heart (organizátor Romance Writers of America, RWA) a Genesis (American Christian Fiction Writers, ACWF). Získala cenu Maggie Award for Excellence (Georgia Romance Writers).

Je spoluzakladateľkou a koordinátorkou blogu Regency Reflections a s manželom a tromi deťmi žije v štáte Georgia. Viac informácií nájdete na jej stránke www.kristiannhunter.com.

Vydavateľstvo: i527.net
Formát: 145×212 mm; tvrdá väzba, farebná obálka  
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-8249-123-7
Rok vydania: 2023
Počet strán: 104

Tabuľka dát
PL 0323/K
3 položky
Komentáre (0)