#Márnotratný prorok 2809 30059121_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Najväčší príbeh Biblie (DeYoung Kevin, Clark Don)

Kevin DeYoung vezme deti na cestu od Genezis až po Zjavenie, ktorá im ukáže, ako všetky časti Písma do seba zapadajú.

31,50 € Bez dane

31,50 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

V knihe Najväčší príbeh Biblie, kniha biblických príbehov najpredávanejší autor a otec Kevin DeYoung vezme deti na cestu od Genezis až po Zjavenie, ktorá im ukáže, ako všetky časti Písma do seba zapadajú. Používa jasný a pre deti zrozumiteľný jazyk, aby predstavil veľké časti Biblie, napríklad evanjeliá, a pútavo prerozprával jednotlivé príbehy, ktoré zakončuje krátkou modlitbou.

Podmanivé ilustrácie od oceňovaného umelca Dona Clarka v tejto pôsobivej Biblii pomáhajú deťom nájsť radosť pri spoznávaní Najväčšieho príbehu – Božieho príbehu pre nás.

Kevin DeYoung je hlavným kazateľom v Christ Covenant Church v Mathews, v Severnej Karolíne a docentom systematickej teológie na Reformed Theological Seminary v Charlotte. Napísal knihy pre deti a dospelých, akademikov, vrátane Just Do Something, Crazy Busy a The Biggest Story. Kevin má s manželkou Trishou deväť detí.

Don Clark je umelcom a spoluzakladateľom Invisible Creature, veľmi uznávaného a oceňovaného dizajnového štúdia so sídlom v Seattli, vo Washingtone. Pracoval s klientmi, ako sú Target, Pixar, NASA, The New York Times, LEGO a Apple. Don má s manželkou Erikou tri deti a žijú na malej farme neďaleko Seattlu.

 

Vydavateľstvo: Porta libri
Formát: 324 x 228mm; pevná väzba
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8156-315-7
Rok vydania: 2023
Počet strán: 536

Tabuľka dát
PL 0430/K 4
2 položky
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)