#Márnotratný prorok 2319 Bol si stvorený...
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bol si stvorený pre túto chvíľu (Max Lucado)

Ste už unavení z neustálych zápasov, zranení z boja a máte pocit, že sa vám svet vymyká spod kontroly?

12,00 € Bez dane

12,00 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Ste už unavení z neustálych zápasov, zranení z boja a máte pocit, že sa vám svet vymyká spod kontroly? Okradli vás životné ťažkosti o radosť zo života? Ak áno, Kniha Ester prináša želanú správu:

Úľava príde!

 Kráľovná Ester zatajila svoj židovský pôvod, takže ju považovali za Peržanku. Keď kráľ vydal nariadenie, na základe ktorého mal byť jej národ vyhubený, ocitla sa pred ťažkou dilemou. Zostať ticho, alebo sa ozvať? Splynúť s okolím, alebo vystúpiť z radu? Mohla odmietnuť. Mohla sa zhrbiť od strachu. Ale ona prehovorila a vystúpila z radu. A Boh ju použil, aby zachránil celý národ. Nepreháňame, keď povieme, že jej odvaha zmenila chod dejín. Ani keď tvrdíme, že Boh môže to isté urobiť s vami. Možno podobne ako Ester čelíte neriešiteľnej situácii. A čo platilo pre ňu, platí aj pre vás: Vykúpenie príde. Boh zvíťazí. Zachráni svoj ľud. Napraví krivdy tohto sveta. Otázka neznie, či Boh zvíťazí, ale či budete súčasťou jeho tímu.
Ako Ester môžete byť svojimi činmi požehnaním pre viac ľudí, než si dokážete predstaviť. Toto je vaša hodina. Toto je vaša chvíľa. Boli ste stvorení na to, aby ste zaujali jasné stanovisko ako Mordochaj a prehovorili ako Ester. Vaša skúška je príležitosťou spolupracovať s Bohom na jeho diele.

 Priatelia, boli ste stvorení pre túto chvíľu.

 „Max Lucado je jedným z najlepších autorov súčasnosti, ktorí dokážu čitateľom sprítomniť Bibliu. Jeho nová kniha vás inšpiruje, povzbudí a posilní vašu vieru.“ - Craig Groeschel, pastor zboru Life.Church a úspešný spisovateľ

 „Max nám pripomína, že neriešiteľné situácie sú pre Boha štartovacou čiarou a že robiť zázraky je preňho prirodzené.“ - Christine Caineová, zakladateľka organizácie A21 a autorka knihy Nečakané

 Max Lucado je pastorom už od roku 1978. Odvtedy pôsobil v Miami na Floride, v Riu de Janeiro v Brazílii a v San Antoniu v Texase, kde je kazateľom zboru Oak Hills Church. Patrí medzi najúspešnejších autorov inšpiratívnej kresťanskej literatúry. V slovenčine mu vyšlo viacero kníh, napríklad Nikdy nie si sám, O nič (nebuďte) ustarostení alebo Neotrasiteľná nádej.

 Navštívte jeho stránku MaxLucado.com alebo sociálne siete Facebook, Instagram a Twitter. Môžete sledovať jeho kanál na YouTube – MaxLucadoOfficial – alebo počúvať jeho podcast The Max Lucado Encouraging Word Podcast.


Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumrán
Formát: B5 formát, pevná väzba, s prebalom
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-89993-65-9
Rok vydania: 2022
Počet strán: 176

Tabuľka dát
Kumran
PL 3331/K
1 ks
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)