#Márnotratný prorok 2867 Kaviareň slečny Lulu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nové

Kaviareň slečny Lulu (Loweová, T. I.)

Historická sága Martino dedičstvo, kniha prvá

13,80 € Bez dane

13,80 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

„Niektoré jazvy sa nikdy nezahoja, aj keď strašne chceme,“ šepla, „lebo sú príliš hlboké.“

Leah Allenová sa na úteku pred drsnou minulosťou ocitá v mestečku Rivertown v Južnej Karolíne, fyzicky aj duševne na dne. Zhodou okolností natrafí na útulnú kaviareň, ktorej majiteľka Lulu jej ponúkne prácu, strechu nad hlavou a šancu začať odznova. Leah rýchlo zapadá do malej komunity a snaží sa z čriepkov svojho zničeného života poskladať niečo nové.
Zanedlho spoznáva Crowleyho Masona, ktorého považujú za najžiadanejšieho slobodného mládenca v meste. Ako právnika a Lulinho priateľa ho Leahin nečakaný a záhadný príchod znepokojí. Napriek počiatočnej odmeranosti medzi nimi preskočí iskra, ktorú nemôže ani jeden z nich poprieť. Dokáže sa Leah po tom všetkom, čím si v živote prešla, znovu otvoriť láske, hoci inštinkt jej káže ujsť?

 BLOG Očarujúci román: Lulu’s Café

Na úteku pred násilníckou minulosťou, prichádza Lea Allenová do malého mestečka Rivertown v Južnej Kalifornii, dotlčená a zlomená, ale pripravená znovu objaviť seba. Dotykom osudu je Lea pritiahnutá do južanskej pohostinnosti malej kaviarne. Hľadá teplé jedlo a nájde omnoho viac. Majiteľka Lulu jej ponúkne prácu, strechu nad hlavou a nový začiatok. Cez Lulinu húževnatú láskavosť a štedrosť je Leah čoskoro obklopená podivnou komunitou. Keďže je zvyknutá skôr na krutosť, dobrota je ohromujúca. Čoskoro Leah stretáva Crowley Masona najvhodnejšieho slobodného muža v meste. Knihu doporučila Francine Riversová.
Tak veľmi sa mi táto kniha páčila. Smiala som sa a plakala od radosti. To čím si Lea prešla bolo tragické. Ale vďaka láske a trpezlivosti ostatných sa vám bude záver tohto príbehu páčiť.

Nemohla som túto knihu pustiť z ruky. Dokonca sa mi o knihe snívalo každú noc, keď som ju čítala. Nemôžem sa dočkať ďalších kníh od tejto autorky.

Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumran
Formát: A5, Laminovaná obálka
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-89993-87-1
Rok vydania: 2023
Počet strán: 312
 

 

 

 

 

 

 

Tabuľka dát
Kumran
PL 0288/K
1 ks
Komentáre (0)