#Márnotratný prorok 483 zlom
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nečakaný zlom (Smithová Joyce)

Skutočný príbeh

11,50 € Bez dane

11,50 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Kniha Nečakaný zlom odhaľuje okamžitý a silný vplyv modlitby prostredníctvom skutočného príbehu rodiny Smithovcov, ktorej syn zomrel a bol zázračne vzkriesený.

Boh použil roky poznačené ťažkosťami, keď sa zdalo, že život je skôr o bolesti a strate ako o nádeji a milosrdenstve, aby Smithovcov pripravil na niečo výnimočné – na smrť a vzkriesenie ich syna.
Keď sa štrnásťročný John v jedno januárové ráno prepadol do ľadového jazera, Joyce Smithová a jej rodina zdanlivo prišli o všetko. John ležal v nemocnici bez života viac ako šesťdesiat minút, ale jeho matka sa odmietla vzdať. Pozbierala všetku svoju vieru a silu a mocným hlasom volala k Bohu, aby jej syna zachránil.

V tom Johnovo srdce zázračne ožilo a začalo opäť biť.
V nasledujúcich dňoch John vyvrátil všetky prognózy a dlhoročné skúsenosti medicínskych odborníkov. Po šestnástich dňoch odvtedy, ako sa pod ním preboril ľad a bol vyše hodiny klinicky mŕtvy, vyšiel z nemocnice po vlastných, úplne uzdravený.

Nečakaný zlom je o hlbokej pravde, že modlitba skutočne funguje. Boh ju využíva na to, aby nám pripomínal, že je stále s nami a že keď k nej pripojíme aj neotrasiteľnú vieru, nič nie je nemožné.

– podľa neuveriteľného skutočného príbehu – poznáte z filmu  BREAKTHROUGH (Zlom)

Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Kumrán
Formát: A5 formát, mäkká väzba
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978-80-89993-44-4
Rok vydania: 2021
Počet strán: 296

Tabuľka dát
Kumran
PL 3101/K
2 položky
Komentáre (0)