#Márnotratný prorok 2271 28545581_1920-1920
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

V člne uprostred mora (Schwenk Patrick a Ruth)

Ako dôverovať Bohu, ktorý nám ide v ústrety, keď okolo nás zúri búrka.

12,00 € Bez dane

12,00 € Bez DPH

Popis

Búrka, ktorú prežívate, vás nemusí uvrhnúť do hlbín mora. V určitých životných obdobiach sa každý z nás ocitne v člne uprostred mora. Dôvodom može byť strata práce či smrť blízkeho. Môžeme sa začať potápať aj v dôsledku zdravotného postihnutia, rozvodu alebo finančnej neistoty. Manželia Patrick a Ruth Schwenkovci boli absolútne zdrvení, keď už po piatykrát stratili svoje nenarodené bábätko. Napokon uviazli v člne vo vlnobití, keď Patrickovi v štyridsiatich troch rokoch diagnostikovali rakovinu. Zostali osamotení a unášal ich prúd. Vtedy sa však začala ich premena.

V tejto láskyplnej a pôsobivej knihe Schwenkovci prepájajú svoj vlastný životný príbeh s princípmi Božieho slova. Pripomínajú nám, že jedným z najúčinnejších nástrojov, pomocou ktorých nás Boh premieňa, sú životné skúšky. Postupne ako autori odhaľujú, prečo Ježiš zavolal učeníkov doprostred mora, keď sa pevnina zdala taká bezpečná a pohodlná, nám pomáhajú pochopiť, prečo nám hĺbka nášho zranenia umožňuje prežiť hlbokú nádej, naučiť sa poraziť strach, aby sme mohli zažiť slobodu, ktorú nám Boh ponúka, odhaliť, ako Boh používa zmätok a nie bezpečie školskej lavice, aby nás vyformoval a pôsobil skrze naše životy na tento svet.

Dnes cítite vo svojom živote zmätok z Božích zámerov, sklamanie z premárnených snov a ste rozčarovaní z toho, že nevidíte odpoveď na modlitby, Boh vám ponúka nádej. Pretože Boh je stále Pánom vody, a i keď ho vlny nerozrušia, na vás mu vždy záleží. A táto neistota s vyhliadkou na skoré potopenie môže jednoducho predstavovať cestu k pokoju a hojnosti v našich životoch.

Patrick a Ruth Schwenkovci sú zakladateľmi obľúbených blogov FortheFamily.org a TheBetterMom.com a tiež novinky, podcastu Rootlike Faith. Patrick pôsobí už takmer dvadsať rokov ako kazateľ a Ruth Schwenk je známa blogerka a autorka. Patrick a Ruth sú manželmi už viac ako dvadsať rokov a v súčasnosti žijú v Ann Arbor v Michigane so svojimi štyrmi deťmi, dvoma škrečkami a verným psíkom labradorským retrieverom.

Vydavateľstvo: ver.sk
Formát: 155 x 235 mm, mäkká väzba
Jazyk: Slovenčina
ISBN: 978-80-8231-063-7
Rok vydania: 2022
Počet strán: 304

Tabuľka dát
Ver.sk
PL 0021/K
3 položky
Komentáre (0)