#Márnotratný prorok 1490 0SD_1234
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme

Modlitebný denník

Čerstvo vytlačený, zviazaný, voňajúci novotou a pripravený pre Teba!

9,90 € Bez dane

9,90 € Bez DPH

block Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
Popis

Poznáte ten pocit, keď vojdete do papiernictva a rozsvietia sa vám oči zo všetkých tých krásnych zápisníkov, plánovačov, farebných pier, zakladačov, organizérov a milión ďalších vecí?
Och, áno... milujem zápisníky! Veľmi!
Ak ste sa v tomto spoznali (alebo nejakú svoju kamarátku, sestru, spolužiačku...) mám pre vás info, ktorá vás poteší!

Modlitebný denník! Je tu, (tu =na našom eshope).
Čerstvo vytlačený, zviazaný, voňajúci novotou a pripravený pre Teba!
Aj tento denník vznikol v papiernictve, resp. moja návšteva papiernictva ma nakopla konečne uskutočniť myšlienku, ktorú som mala už dlho – začať si viesť modlitebný denník. Kúpila som si totiž nádherný tyrkysový A5 zakladač (poznámka pre mužov: tyrkysová je také to niečo medzi modrou a zelenou ;) ) a chcela som ho využiť na niečo skutočne dôležité. A modlitba je skutočne dôležitá. No a po hodinách naberania inšpirácie na pintereste (áno, okrem zápisníkov obľubujem aj pinterest :D ) sa začali v mojej hlave črtať prvé návrhy jednotlivých stránok môjho „modlitebníka“. A z mojich prvých náčrtov a návrhov, ktoré som si pred tromi rokmi načmárala tupou ceruzkou na druhú stranu zle vytlačených maturitných zadaní z ekonomiky, sa podarilo opracovať k Modlitebnému denníku, ktorý môže slúžiť už nielen mne, ale možno práve Tebe! :)

Snažili sme sa ho urobiť tak, aby bol čo najmenej obmedzujúci – nie je striktne ohraničený rokom, nie sú v ňom žiadne konkrétne dátumy, a do veľkej miery si ho každá jedna z nás môže prispôsobiť „ušiť na mieru“ pre seba...
tak, aby bol osobný, ako aj modlitba :) a aby napĺňal rôzne potreby rôznych žien.

S roztrasenými rukami aj srdcom píšem tieto moje mierne chaotické myšlienky :D a dúfam, že Pán Boh si náš modlitebný zápisníček použije aj v životoch ďalších žien.
Anet Chreňová

Rozmer Denníka: A4,
špirálová väzba

Denník obsahuje:
???? mesačný prehľad,
???? zoznam týždenných modlitieb,
???? priestor na zapísanie všetkého za čo si vďačná, alebo za čo chceš Boha chváliť. Datovanie je na tebe, dátumy si môžeš prispôsobiť aktuálnemu roku.

V závere denníka sa nachádzajú kategórie Ja ako..., kde si môžeš zapísať akou ženou sa chceš stať a modliť sa za tieto vlastnosti, napríklad aj pomocou spomenutých veršov na stránkach denníka. V tejto kategórii nájdeš napríklad  stránky Ja ako...
???? dcéra
???? manželka/budúca manželka
???? služobníčka
a mnohé iné

Tento denník je presne pre teba ak zápasíš s modlitbou a je pre teba ťažké sústrediť sa na ňu, pretože sa tvoje myšlienky rozletia na všetky strany. Je pre teba, ak aj pre teba je ťažké vyhradiť si čas na modlitbu, začať sa modliť a ostať v modlitbe vytrvalá. Ale je pre teba aj vtedy, ak s modlitbou problém nemáš, iba si chceš zaznamenávať ako Boh odpovedá a ako sa stará, aby si si na Jeho odpovede a Jeho vernosť spomenula vo chvíli, keď sa bude zdať vzdialený.

Prajeme ti, aby ti tento denník priniesol požehnanie,

O nič nebuďte ustarostení, ale vo všetkom s vďakou predkladajte Bohu svoje žiadosti vo všetkých svojich modlitbách a prosbách. A pokoj Boží, ktorý prevyšuje každý rozum, bude chrániť vaše srdcia a vaše mysle v Kristovi Ježišovi. (Fil. 4,6-7)

Tabuľka dát
3527
Mohlo by vás zaujať aj
Komentáre (0)