#Márnotratný prorok 2651 cover-rodina
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ako šlo evanjelium do sveta - Skutky pre celú rodinu

28 zamyslení zo série Otázky a obrázky

7,30 € Bez dane

7,30 € Bez DPH

3
notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Veríme, že rodiny sú miestom, kde sú deti duchovne formované úplne najvýrynejšie. Preto chceme týmto materiálom povzbudiť rodičov, aby spolu so svojimi deťmi otvárali Bibliu a študovali ju.

V tejto knižke zo série Obrázky a otázky sme pre vás pripravili 28 zamyslení, ktoré vás prevedú celou biblickou knihou Skutkov apoštolov. Práve v tejto biblickej knihe sa dozvedáme, ako prví učeníci museli prekonávať prekážky, ktorí im do cesty dávali rovnakí ľudia, ktorí boli zodpovední za Ježišovu smrť. Spoločne sa naučíme o rozhodnutiach, ktoré prvá cirkev musela urobiť, keď sa rozhodovalo, či je dobrá správa o kráľovi Ježišovi skutočne pre všetkých, a uvidíme príbehy ľudí, ktorým evanjelium zmenilo život.

Zahĺbte sa do tohto fascinujúceho historického rozprávania spolu s deťmi vo vašej rodine a radujte sa spoločne, že evanjeliu nemohlo nič stáť v ceste k tomu, aby sa dnes hlásalo aj u nás.

Každé zamyslenie obsahuje prerozprávanie príbehu, ktorý ste si v danej časti Biblie mohli prečítať. Toto prerozprávanie môžete deťom čítať alebo sa ním inšpirovať a porozprávať ho deťom vlastnými slovami. Takisto tu nájdete otázky na spoločnú diskusiu, vysvetlenie niektorých slov, námet na tvorivú modlitbu a krátky pracovný list pre vaše deti.

Vydavateľstvo: Porta libri, Scripture Union
Formát: A5, mäkká väzba
Jazyk: slovenčina
ISBN: 978–80–8156–309–6
Rok vydania: 2023
Počet strán: 119

Tabuľka dát
Porta libri
PL 0068
2 položky
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)