#Márnotratný prorok 2277 02786789_david-wilkerson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

David Wilkerson (Wilkerson G.)

D. Wilkerson priniesol spojenie vytrvalej lásky a Božieho Slova do ulíc amerického mesta najviac zamoreného kriminalitou, čo zobrazil vo svojej najpredávanejšej knihe Dýke a kríž. Teraz si prečítajte zvyšok tohto príbehu, ako ho vyrozprával jeho syn Gary

11,80 € Bez dane

11,80 € Bez DPH

3
Popis

David Wilkerson, vychudnutý vidiecky kazateľ z Pensylvánie, priniesol Slovo do newyorského geta v päťdesiatych a šesťdesiatych rokoch minulého storočia, aby priviedol mnohých z hlbín závislosti do výšin spásy. Nasledujúcich päťdesiat rokov potom obracal svoj zrak k utláčaným, zabudnutým, ktorých zvyšok národa zavrhol. Wilkersonov postoj bol zásadný – veril, že Boh mohol a chcel urobiť veľké veci v srdciach odmietaných a stratených ľudí. Bol vytrvalý a neodbytný práve vtedy, keď sa odmietol vzdať ľudí žijúcich na ulici, ktorí sa už dávno samých seba vzdali. Hľadiac do očí narkomanov a členov gangov, nadprirodzeným spôsobom v nich dokázal vidieť Krista.

D. Wilkerson priniesol spojenie vytrvalej lásky a Božieho Slova do ulíc amerického mesta najviac zamoreného kriminalitou, čo zobrazil vo svojej najpredávanejšej knihe Dýke a kríž. Teraz si prečítajte zvyšok tohto príbehu, ako ho vyrozprával jeho syn Gary.

Kniha Dýka a kríž a muž, ktorý veril je pútavé dielo, plné bolesti, nádeje a neutíchajúcej túžby, vyslovujúce posolstvo, aby ste brali vážne Božie volanie milovať týchto najmenších – keďže od toho závisí váš život.

  • Rok vydania: 2019 
  • ISBN: 9788089986019 
  • Rozmer: 150×230 mm  
  • Počet strán: 308 
  • Väzba: brožovaná 
  • Jazyk: slovenčina
Tabuľka dát
R0058/K
5 položky
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)