#Márnotratný prorok 143 tí, čo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Výpredaj!

Tí, čo stretli Pána Ježiša

Táto brožúrka, obsahujúca 31 na dátum neviazaných čítaní, vám predstaví Pána Ježiša Krista a výzvu, ktorú pred nás prináša.

1,00 € Bez dane

1,00 € Bez DPH

Popis

Evanjeliá nám neposkytujú fyzický opis Pána Ježiša, takže nevieme, ako presne vyzeral. Nemôžeme ho ani poznať rovnakým spôsobom ako tí, ktorí Ho stretli, keď chodil po tejto zemi. Avšak väčšina z tých, ktorí Ho stretli, žasla nad Jeho učením, Jeho múdrosťou a Jeho mocou. Evanjeliá nám hovoria, že ľudia sa k nemu hrnuli, lebo ich učil ako taký, ktorý má právo a moc, a nie ako ich zákonníci. Inokedy ľudia, ktorí Ho mali zatknúť, to nedokázali, pretože ako sami povedali, nikdy tak nehovoril človek ako tento človek!

Táto brožúrka, obsahujúca 31 na dátum neviazaných čítaní, vám predstaví Pána Ježiša Krista a výzvu, ktorú pred nás prináša.

Alec Taylor usilovne pracoval viac než dvadsaťpať rokov na Biblických poznámkach milovaným (angl. Pilgrim Bible Notes), popri vytrvalej a vernej, naširoko známej službe pastora v Anglicku. Je tiež autorom čítaní na každý deň v roku "Z pokladov pre pútnika: 365 denných krátkych zamyslení z Biblie".

Tabuľka dát
DS 0016
4 položky
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Komentáre (0)