Skutočné príbehy

Anjel väzňov - M. Wrede (Ingeborg M. Sicková)
Posledné kusy v sklade
Životný príbeh mladej kresťanky z bohatého šľachtického rodu, ktorá mala pred sebou zabezpečený a pohodlný život, ale opustila kvôli misii.
1,20 €
Deti z fary (Bulbeck Soňa)
Kto sú vlastne "deti z fary?" Ako sa líšia od ostatných detí? Ako sa líšia ich osudy? Vieme ich rozoznať už pri prvom stretnutí alebo naopak, okolnosti okolo svojho pôvodu si úzkostlivo strážia? O čo sú ochotné sa podeliť? Vôbec po prvýkrát vychádza na Slovensku kniha, odkrývajúca životné osudy dvadsiatky detí, narodených na evanjelických farách. A treba povedať, že všetky ponúkané životné príbehy sú mimoriadne zaujímavé...
15,00 €
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
Neži v lži (Rod Dreher)
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
Rod Dreher vo svojom medzinárodnom bestselleri Neži v lži analyzuje fenomén, ktorý nazýva „mäkkým totalitarizmom“. Ba čo viac, liek naň nachádza v príbehoch kresťanských protikomunistických disidentov z krajín strednej a východnej Európy.
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
V nepřátelském táboře (Josef Korbel)
Mrzí nás to, ale tento produkt už nemáme
Kniha - V nepřátelském táboře, nie je propagandou proti politickej ideológii, ale svedectvom o Božej moci a vernosti. Neuveriteľný, ale skutočný príbeh Josefa Korbela.
Syn Hamásu (Mosab Hasan Júsuf)
Napínavý příběh o teroru, zradě, politických intrikách, a neuvěřitelných životních rozhodnutích
15,70 €
Honba za drakem (J. Pullingerová, A. Quicke)
Posledné kusy v sklade
V Hongkongu leží "Obezděné město", místo bezpráví, kde vládnou gangy, bují tu obchod s drogami, lidské životy ovládá závislost na heroinu. Angličanka Jackie Pullingerová zasvětila svůj život zdejším narkomanům.
8,20 €